Organiserat badrum

Så stolt över mig själv för jag tid tiden och organiserade mitt och min brors badrum. Slängde massa tomma saken och ofräscha skit som blivit kvar. Det som jag öt mest stolt över (haha) är mina fiffiga knep. Jag är jätte dålig på organisation och hålla rent. Så jag använder askar, korkar, burkar, muggar, lock, lådor, allt möjligt som är fint, gulligt eller styligt. Jag hittade inte så mycket men det blev jätte gulligt. Jag använde en ganska stor låda för att lägga saker som man inte behöver så ofta. Jag hittade en låda som liknar en iPhone låda fast hel vit. Ena delen använde jag som en hylla som jag ställde mina bath and body work handspriter i. Den andra var ställde jag som en låda och ställde mina ansiktsmasker i och lipp balms i. 
Jag hittade en konstig kork som jag la alla mina hårnålar i. Jag använde en jätte söt liten glas burk som jag la bomulls rondeller i. Jag hittade också två andra söta glas burkar men dom måste diskar så jag avvänder inte dom än. Sista saken som jag använde var till för tandborstar men jag la mina dagliga makeup produkter i den! 

Så om ni är som mig så är här några tips för alla slarviga o-organiserade personer! Haha enjoy


Makeup burk


Bomullsrondeller burk


Stor låda-med-saker-som-man-inte-använder-så-ofta

Liten hylla på stora lådan med handspriter, bb cream, och ögonfransböjare
Andra halvar av lådan med lipbalm och facemasker 
Sist men inte minst korken med hårnålar! 

För er som är som mig och inte är så bra på sådant. Spara söta eller fina burkar så att ni tillslut kan glra samma sak med era rum. Livet är lättare om det är lite organiserade. Kanske inte sant men jag blir lite gladare när allting är fint. 
Puss o kram!
//Nicki


Nicki, allmänt | |
Upp