SWEDEN here i am!

så det som jag har längtat efter så länge och hålligt hemligt är att jag åkte till sverige i torsdags och kom i lördags och överaskade ebba på hennes födelsedag!! det var så sjukt kul och hennes min var ordlös. så kul! i tordags så hämtade mormor mig vid flygplatsen och så sov jag där. på frdagen åkte vi till stan och shoppa och sedan på eftermiddagen åkte jag till farmor och farfar och träffade kusiner och så sov jag där och på morgonen så åkte jag till ebba och vär där när hon vaknade. 
 
Jag åkte hit själv också! så stolt. men jag fick hjälp och så på flygplatesn. nu så är det söndag kväll och jag är fortfarande hos ebba. imorgon så ska jag med ebba till sammis och senare typ träffa folk. på kvällen imorgon så hämtar mormor mig och så sover jag hos henne och nästa dag (tisdag) så far jag till marocko igen. pallar igetligen inte åka tillbaka så hoppas lite på att jag ska missa fluget och komma hem på torsdag istellet men då skullemina lärare dampa sönder. 
 
Jag har haft det så kul i sverige nu och det är helt sjukt!! jag har nu förstått hur mycket jag missar varje dag jag inte är hemma och jag bara pallar inte sitta i rabat och vänta på att nogonting ska hända!
 
så skola imorgon kommer att bli fett swkward men skolkar nog lite, hehe. 
pööss
nicki! 
Nicki, allmänt | |
Upp